برخی از این هکرها از ای پی های ایران استفاده میکردند

امروز شرکت توئیتر با انتشار یک گزارش اعلام کرد هکرها با بهره گیری از یک امکان توئیتر دنبال تشخیص و کشف هویت حسابهای توئيتر، به روش تطبیق با شماره تلفن بودند.
این هک روز ۲۴دسامبر ۲۰۱۹ شروع شد. توئیتر حساب هایی که دست به این فعالیت مخرب زده بودند را مسدود کرد ولی هنوز معلوم نیست آیا این فعالیتها تنها به یک گروه مرتبط بوده، یا چند گروه.
ولی بخش بد این خبر این است که، هکر ها موفق شدند ۱۷میلیون حساب کاربری توئيتر را با شماره تلفن تطبیق بدهند. یعنی گام مهمی برای تعیین هویت حقیقی کاربران توئیتر برداشته شده.
شرکت توئيتر اعلام کرد:«بعد از این تحقیقات ما تغییراتی در این بخش از کارکرد توئیتر انجام دادیم تا در ازای درخواست شماره تلفن کاربران را فاش نسازد.»
توئیتر می گوید تنها کاربرانی که امکان «به افرادی که شماره تلفنتان را دارند اجازه داده شود شما را در توئيتر پیدا کنند.» فعال کرده بودند، هدف این هک بودند.

کدام هکر ها پشت این فعالیت مخرب بودند؟
توئیتر هویت این هکرها را تعیین نکرده، اما میگوید این هکر ها از آیپی های کشورهای ایران، مالزی و اسرائيل استفاده میکردند.
تا اینجا بخش اخبار رسمی بود که توئيتر منتشر کرد. اما اگر نقطهها را به هم وصل کنیم به اطلاعات بیشتری میرسیم. سال۲۰۱۶ چند گزارش مستقل و رویترز فاش کردند هکرهای حکومتی ایران با بکارگیری رابط کاربری (API) پیامرسان تلگرام، شماره تلفن ۱۵میلیون کاربر ایرانی این پیام رسان را کشف کردند. با آگاهی به کارنامه بسیار سیاه نظام جمهوری اسلامی ایران برای شناسایی و ردیابی مخالفین سیاسی در فضای مجازی به خوبی می توان حدس زد که کدام کشور ها بیش از سایرین به دنبال کشف و هویت کاربران شبکه های مجازی هستند.
به کاربران توئيتر توصیه میکنیم امکان شناسایی به شیوه تلفن و ایمیل را از قسمت قابلیت شناسایی و مخاطبان حساب توئیتر خود حذف کنند.